Bioderma Sensibio H2O

bioderma

Номер едно продукт за блогърите, а и не само...
Почти във всеки втори бюти блог може да срещнете ревю за този толкова популярен продукт на Bioderma, а именно мицеларният разтвор Bioderma Sensibio H2O.
Няма как това да не привлече интереса ви и да ви провокира да го пробвате. И определено няма да съжалявате, ако го направите!
От Bioderma Bulgaria бяха така любезни и мили да ми изпратят този прекрасен мицеларен разтвор и то в разфасовка от 500 мл. Благодаря им, за което!
Продуктът ми е изпратен като подарък, за да го тествам и да изкажа личното си мнение.
Естествено малко се позабавих с ревюто, но ми се искаше да го поползвам известно време, да събера достатъчно впечатления и чак тогава тази публикация да стане реалност.
Ще започна първо с информацията, която дава Bioderma за продукта си:
За първи път преди двадесет години във Франция BIODERMA създава революция в хигиената за чувствителна и нетолерантна кожа. SENSIBIO H2O е първата мицеларна вода за почистване и премахване на грим, която осигурява безопасност, нежна грижа и ефикасност за всеки тип чувствителна кожа.
SENSIBIO H2O е единствената мицеларна вода, която е перфектно съвместима с кожата. Мастните киселинни естери, изграждащите елементи на мицелите, които се съдържат в SENSIBIO H2O нежно почистват кожата без да предизвикват риск от алергии или раздразнение.Подпомагат възстановяването на хидролипидния слой на кожата, което гарантира отлична толерантност и комфорт.

SENSIBIO H2О е първата мицеларна вода, която първоначално се предписва от дерматолозите заради нежното действие, ефикасност и практичност. Продуктът бързо привлича вниманието и на други професионалисти в областта на грижата за кожата: гримьорите. С помощта на SENSIBIO H2О, те най-после могат да слагат и отстраняват всякакъв грим без да зачервяват от търкане лицата на своите модели или без да развалят продуктите. Между препоръките от експерти и думите от уста на уста, SENSIBIO H2О намира своя път до върха:


1 SENSIBIO H2О СЕ ПРОДАВА НА ВСЕКИ 8 СЕКУНДИ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА.


Моето мнение:

Впечатлена съм! Наистина страхотен дегримьор и почистващ продукт за лицето. Bioderma Sensibio е невероятно нежна към кожата.Почистващият ефект е отличен, кожата ми се чувства наистина свежа и оптимално почистена.
Супер удобна е, защото може да почисти както грима на очите, така и на цялото лице. Не дразни и не оставя мазен филм както тоалетните млека и други дегримьори. Не се налага да изплаквате лицето си след употребата ѝ, защото Bioderma Sensibio H2O изглежда точно като нормална вода, но с невероятни свойства.
За мен няма мирис, въпреки че някъде съм чела, че някой долавят лек аромат. Другите плюсове са, че не е мазна или лепкава.
На мен са ми необходими два тампона напоени с малко от мицеларния разтвор, с единия обтривам лицето си, а с другия почиствам очите си. Харесва ми, че с един замах премахва всички нечистотии като не се налага да търкате и да раздразвате кожата, а тя да се зачервява както с други подобни продукти.
Ако носите по-тежък грим обаче ще се наложи да използвате малко повече от продукта или да ползвате и измивен гел за лице.
Ползвам я ежедневно и съм много доволна, кожата ми, освен идеално почистена, е хидратирана и омекотена.
Моята оценка е 5+/5

Ще продължа да ползвам Bioderma Sensibio H2O и занапред, дори когато свърша тази опаковка.

Състав:

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

* Формула без ароматизатори
* Без алкохол
* Без феноксиетанол


А вие какво мислите за Bioderma?


*Държа да отбележа, че не съм свързана по никакъв начин с марката и не ми е платено за тази оценка,мнението си е лично мое!Продуктите са ми предоставени от Биодерма за проба и ревю!*

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

No comments: