Review: Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Micellar Lotion

Здравейте,

Днес ще пиша за още един мицеларен разтвор. Този на Eucerin, който преди известно време получих като подарък от Beiersdorf Bulgaria заедно с още някои мостри на различни продукти от марката. Благодаря им, за което!

Позабавих се малко с това ревю, но исках да го ползвам известно време, за да си изградя най-точно мнение, а и имах други почистващи продукти за лицето, които тъкмо привършвах. 
Е, дойде ред и на него- мицеларният разтвор, който е 3 в 1- Eucerin DermatoCLEAN. Той едновременно почиства, отстранява водноразтворимия грим и тонизира кожата на лицето.
Продуктът е в стандартна прозрачна пластмасова опаковка от 200 мл. 
Съдържа  ефективен почистващ комплекс с меко действие и естествени хидратиращи съставки.  Без парфюм. 
Подходящ за всеки тип кожа, както и за хора, които носят контактни лещи.
Има отлична поносимост дори при чувствителна кожа и в зоната около очите.

Моето мнение за продукта:

Трябва да кажа, че съм впечатлена от мицеларния разтвор на Eucerin. Почиства идеално всякакви следи от грим и замърсявания без да изсушава кожата на лицето. След употребата му я усещам тонизирана и освежена, мека като кадифе. Не оставя мазен филм, но има леко лепкав ефект, който не е натрапчив, дори бих казала, че след известно време изчезва.
Наистина не дразни околоочната зона (имам чувствителни очи), не усещам никакво парене или зачервяване, което е супер, явно се понася добре.

От мицеларните разтвори, които съм ползвала досега, и които не са много, само два- този на Bioderma и нa Blanchette B (купен от Кауфланд),но все пак е някаква база за сравнение, според мен  на Eucerin е най-силно почистващ.
За летния сезон ще ми бъде идеален. По принцип имам смесена кожа, като лятото "отива" малко към мазна, затова се налага да я почиствам много добре, за да не ми се запушват порите и да последват някои кофти проблеми като черни точки и пъпки. 
Обикновено други силно почистващи продукти я изсушават повече и положението с омазняването става още по-трагично, затова ето това ще е моят продукт за почистване на лицето през лятото!
Друго, което за съжаление е минус за мен е, че продуктът няма аромат, но може да се разглежда и като плюс, защото все пак това означава, че има малко по-малко химия в състава си. Аз обаче предпочитам все пак продуктите, които ползвам да имат някакъв дори и лек, но приятен аромат.

Моята оценка е 4,5/5.
Давам я такава, заради леко лепкавия ефект и това, че няма аромат.

За мен все пак това е един добър продукт за ежедневно почистване на кожата на лицето!

СъставAqua Poloxamer 124 Glyceryl Glucoside Glycerin Sodium Hyaluronate Decyl Glucoside Arginine HCL Sodium Cocoamphoacetate Trisodium EDTA Sodium Chloride 1,2-Hexanediol Phenoxyethanol


Цена: 18-19 лв.P.S. Държа да отбележя, че това е лично мое мнение за продукта и това е , което аз съм видяла и усетила от него. При някой друг ефектът може да не е същият и нещата може да стоят по съвсем различен начин. 
Друго,което ще уточня е, че не нося тежък грим и затова почистването на кожата при мен почти винаги е по-лесно! Смятам, че тези неща трябва да се вземат под внимание. ;)

Е, надявам се публикацията да ви е харесала и да ви е била поне малко полезна. 

А вие ползвате ли мицеларни разтвори? Кой е любимият ви?*Продуктът ми е предоставен от Beiersdorf Bulgaria за проба и ревю!*


Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

2 comments:

doublemama said...

Много добре написана публикация! Точно такива обичам - дълги, подробни и описателни и с повече снимки :) Аз никога не съм ползвала мицеларен разтвор, но ми се иска. Може би някой ден ще заделя някой лев в повече и ще си купя :)

Nastia said...

Благодаря ти за милите думи! :) Радвам се,че ти харесва публикацията ми.
Ако искаш може да пробваш мицеларната вода на Blanchette от Кауфланд, не знам до колко е такава, но е евтина и хубава, и тя.