NASHI Argan Hair CareДнес отново ще говорим за продукти за грижа за косата, продуктите на италианската марка NASHI ARGAN.

Старая се да полагам много грижи за косата си и да подбирам най-доброто за нея. Заинтригувана от многото положителни коментари, реших и аз да потърся продуктите на NASHI ARGAN.
След като се порових в интернет, ги открих в сайта beautyexpert.bg
Искам да кажа, че съм очарована от милото и коректно отношение. Много бързи и точни! Обясних каква е косата ми и те препоръчаха най-доброто за мен.


Тествах шампоан, балсам и хидратираща спрей маска без отмиване. 


Шампоанът е хидратиращ, придава блясък и мекота на косата. Възстановява и уплътнява косъма. Подходящ е за всякакъв тип коса, за ежедневна употреба.
Прави достатъчно пяна, което позволява хубавото измиване на косата. След употребата му косата е блестяща, мека и приятно ухаеща. 
Цената му е 28 лв. за 200 мл. в beautyexpert.bg
Балсамът е подхранващ и хидратиращ, придава копринена мекота и блясък на косата. Защитава и запазва цвета. Без да утежнява. Прилага се след шампоана ARGAN, като се нанася от корена до върха, оставя се за около 2-3 мин. и се изплаква. Добре е да се ползват в комбинация, за да се усети пълният ефект.
Цената е идентична с тази на шампоана: 28 лв. за 200 мл.И накрая хидратиращата спрей маска без отмиване, която моментално изглажда и възстановява структурата на косъма. Придава плътност и обем на прическата. Прави косата жизнена и бляскава.
Удобна за носене дори и в дамската чанта. Приятен аромат, който се задържа много дълго върху косата. Не омазнява и не утежнява. Предпазва косата и при термична обработка с маша или сешоар.
Цената ѝ е 32 лв. за 150 мл. 


NASHI ARGAN се оказа подходящата грижа. От първото ползване усетих, че косата ми реагира добре, първо много по-лесно се разресва, не се заплита, лесно се оформя при сушенето със сешоар и е много мека на допир. Перфектно гладка, лъскава и приятно ухаеща.
Абсолютно най-добрите продукти, които някога съм ползвала и силно ги препоръчвам.
Уверявам, че си струват!
А вие ползвали ли сте нещо марката? Ще се радвам да споделите.
Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

LoveT. said...

Looks like great Products!

kisses :)