DM Haul // S.HE Stylezone Cosmetics


В днешната публикация ще ви покажа два продукта на козметичната марка S.HE Stylezone, които могат да бъдат намерени в дрогерии DM.
Преди известно време марката обнови опаковките на продуктите си и честно казано сега с тази кубична форма ми харесват много повече.S.HE Stylezone Nail Polish Quick Dry


Лакът за нокти е с номер 329- много хубав червен цвят, с лек седефен ефект. В зависимост от светлината на моменти е по-керемиден или пък розово-червен.


Покрива идеално на един слой, заради по-гъстата си консистенцияТрайността и преди, когато бяха в старите опаковки, и сега не ми допада особено, защото на втория ден се появяват обелени връхчета. Друго, което не харесвам в лака е по-тънката и дълга четка, но се свиква някак. Харесва ми обаче, че е бързосъхнещ и не се налага да се изчаква дълго, за да изсъхне.

S.HE Stylezone Volume-Up Lipgloss


Върху устните S.HE Stylezone Volume-Up Lipgloss стои сочно и плътно. Цветът е телесен, бежово розовеещ. Много ми харесва за ежедневен грим или когато акцентирам върху грима на очите и предпочитам устните да останат по-неутрални. Не е лепкав, но е с по-гъста консистенция като течно червило и е с хубава пигментираностАроматът е  приятен-ментов. Нанася се лесно с апликатор-четка.


Устните ми с този гланц наистина изглеждат по-обемни и сочни. Освен това има приятен пощипващ и охлаждащ ефект. Хидратира и омекотява хубаво.Какво  ще кажете, харесват ли ви нещата? Ползвате ли продукти на марката?
Ще се радвам да споделите мнението си в коментар!

Желая ви приятна и спокойна вечер!
*Продуктите са ми изпратени като подарък от PR, за да ги тествам и да изкажа личното си мнение!*

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Vixi said...

Аз бях дълго време скептична към тази марка, но си смених мнението. Имам гланц в друг цвят, но ми е много любим, този също изглежда много естествено, апликатора много ми харесва :)Лакове не съм пробвала, но този изглежда супер, бих го носила определено.