Haul: Second Hand Sweaters


Здравейте, момичета!

Отново ще споделя с вас няколко страхотни придобивки за зимния сезон, които открих в любимите ми магазини за втора употреба.
Няколко много меки и топли пуловера, изключително запазени, по мое мнение почти нови. Само единият има малки "топченца", но това не е проблем, защото ще ги махна с машинка.
Ето ги пуловерите:Както и преди съм казвала/писала, в тези магазини наистина могат да се открият чудесни находки. Обичам да пазарувам в тях, да се ровя и да си подбирам подходящи дрешки и аксесоари.
А вие пазарувате ли от магазини за втора употреба? Или сте предубедени?
Ще се радвам да споделите мнението си! 

Желая ви приятен и ползотворен ден!


Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

12 comments:

Слънчева said...

Аз пак да си кажа - обожавам да се ровя и да си откривам съкровища :D Миналата седмица и аз си купих един много мекичък пуловер от 2-рата ръка :))
Другото нещо, за което обикновено дебна са чантите. :D Никога не съм мислела, но благодарение на 2-рата ръка имам доста симпатични чанти (хаха, които имам склонност да трупам, защото обикновено имам 1-2 любими)

Като цяло съм на мнение, че в магазините надценката е огромна, а с повече търсене и внимаване в магазин 2-ра ръка могат да се открият невероятни неща :))

Polina Bilokonna said...

Много хубав пост - и като главното послание в него (стига робували на марки!), и като самите пуловери (много хубави, наистина).
Приемам тази публикация като challenge/отговор/продължение на твоето споделя на дрехите 2ра употреба, като обещавам и аз в рамките на следващите 2 седмици пост на тази тематика! :)

Nastia said...

Момичета, благодаря ви за коментарите! Много се радвам, че ви допадна този тип публикация. :)

Поли, ще чакам с нетърпение и ще ми е много интересно да прочета твоя пост на тази тема. :)

Vixi said...

Страхотен пост си направила! Чудесни са и трите пуловера, първият обаче е ммм <3. В секънд хенда има уникални неща, а и даваш шанс на дрехите да живеят втори живот, да не говорим за усещането като си купиш нещо супер готино за 3-4лв.

Kalina Eneva said...

Много хубави находки!
Аз винаги съм харесвала идеята да се сдобия с нещо хубаво за малко пари и с голямо желание съм влизала в магазините за втора употреба. За съжаление рядко намирам нещо, което да харесвам и да е мой размер и малко завиждам на хората, които успяват да си намират хубави неща от тези магазини. :))

http://kalisinspirationboard.blogspot.com/

Simona S. said...

Страхотни пуловери си си намерила.И аз съм фен на магазините втора употреба- могат да се намерят някои наистина добри неща:)

Pink Flower said...

Много обичам и аз магазните за 2ра употреба! Намират се наистина страхотни неща. Ровенето обаче понякога малко ме изнервя и гледам да го правя когато имам достатъчно време.
А твоите пуловери наистина са страхотни <3

Nastia said...

Много благодаря на всички за коментарите! :)

Teodora Milanova said...

Заради теб започнах да влизам в такива магазини. За сега съм си купила едни дънки и потник. Уникални са :)

Nastia said...

Хехех...значи си ги посетила... :)

Козметичната кутия said...

И аз започнах издирването на пуловери по вторите (: Винаги ми е интересно да пазарувам там, някак си има тръпка. Единствено се ядосвам, когато видя някоя много хубава дреха с дупка или друг непоправим дефект.

WomanBerry Berry said...

И трите пуловера са УАУ! Страхотни! <3
Аз също си обичам втората употреба и хич дори нямам предразсъдъци да влизам там! Все пак не всеки ден можеш да се сдобиеш с яке от естествена кожа за 8Е :D