Review: Oriflame Fairy City Lights EDTПродължавам на коледна вълна, като ви представям новия аромат на Oriflame Fairy City Lights. Той е част от цяла колекция, която се състои още от: молив за очи, гланц за устни, крем за душ, крем за ръце и рол-он.

Аз си поръчах само тоалетната вода. В каталога имаше ароматизирана страница, така успях да добия бегла представа за аромата и ми хареса доста. А и имах нужда от нов парфюм, искаше ми се нещо по-зимно и след като прочетох съдържанието на тоалетната вода, реших окончателно, че това е моят мирис. 


Описанието на Oriflame за него:

Свежи акорди зеленина и неустоими нотки диви ягоди увличат в своя танц мекотата на жасмин и червена ябълка, подготвящи сетивата за сладостта на финалните карамелени акорди, които носят духа на щастлива Коледа в града.


Моите впечатления:

Не съм се излъгала, точно коледен и топъл зимен аромат, може би заради ябълките и карамела. Лично аз усещам много повече карамела, но си има някаква по-свежа нотка, която го прави подходящ за през деня аромат. За съжаление като трайност не е кой знае какво, не се задържа повече от 1-2 часа. А толкова ми се искаше да е по-траен...Но все пак е тоалетна вода, а не парфюм. Въпреки това много го харесвам и ще си го пръскам с голям кеф! 

А вие поръчахте ли Fairy City Lights EDT? 
Ще се радвам да споделите и вашите впечатления от аромата! 


Желая ви усмихнат ден! Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Lena vgolove said...

Great review!


Have a good weekend!
vgolove1.blogspot.ru