Haircare: Lóreal Professionnel Mythic Oil Souffle d'Or Sparkling Shampoo and ConditionerСерията "Mythic Oil" на Lóreal Professionnel се увеличава! Сега може да имате още повече блясък с новия шампоан и балсам Mythic Oil Souffle d'Or. Обогатени с арганово масло и масло от шафран. 


Всичко започна с подхранващото масло за коса "Mythic Oil", което е и продукт номер едно от серията и любим мой продукт. След него се появиха "Mythic Oil Milk" и "Mythic Oil Colour Glow Oil". Скоро последваха шампоан, балсам и маска за коса.Сега новите продукти Mythic Oil Souffle d'Or са направени да осигурят допълнителен блясък на косата, без да я утежняват. Резултатът- ефирна и блестяща коса.
Без силикони и парабени!


И двата продукта съдържат арганово масло, което се абсорбира много лесно в косъма и е богато на витамин Е и ненаситени мастни киселини. Засилва и възстановява блясъка, лекува крехка и суха коса и удължава живота на боядисаната коса. 
Другото, масло от шафран, което се съдържа в шампоана и балсама, има силно хидратиращи свойства, подобрява текстурата на косъма и му придава лъскавина. Лесно се абсорбира и предотвратява загубата на протеин.


И шампоанът, и балсамът имат прозрачна гелообразна текстура и съдържат фини златисти частици. Миризмата на продуктите е интензивна и на някой може би няма да се хареса. С нотки на мандарина, жасмин и ванилия, топло и релаксиращо ухание. Харесва ми, задържа се дълго в косата, поне 2 дни.


Шампоанът не се пени много, но измива добре, няма го онова "скърцащо" усещане, но определено косата ми е чиста и свежа. Дори при мен чувството е както след употребата на балсам, защото косъмът е гладък и хидратиран.


Балсамът, за мое голямо учудване, също има гелообразна текстура и също съдържа златисти микрочастици.  Когато влезе в контакт с косата направо се "топи" в косъма, абсорбира се моментално. Нанася се след измиване  с шампоана, за около три минути, след което се изплаква добре.
За предпочитане е да се ползват двата продукта заедно, за по-добър резултат.

***

Обичам ефекта на шампоана и балсама в комплект. Косата ми изглежда добре поддържана, гладка, бляскава и ефирна.
Опаковките също са много привлекателни, красиво украсени със златисти надписи и орнаменти. Имат и дозатор/помпа, което ги прави много лесни за употреба. Изглеждат красиво и луксозно!
Продуктите на  Lóreal Professionnel могат да бъдат закупени във фризьорските салони, които работят с марката.


А вие ползвали ли сте нещо от серията "Mythic Oil" ? Харесва ли ви тази серия?
Ще се радвам да споделите мнението си в коментар! 


Желая ви успешна и ползотворна нова седмица!

Поздрави, Настя

* Продуктите са ми предоставени от Lóreal Professionnel за проба и ревю! Мнението си е лично мое! *

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

2 comments:

Classy~ said...

Хей страхотно ревю, благодаря ти за което. Интересува ме обаче съдържанието и по- специално дали има Sodium Lauryl Sulfate, понеже забелязах, че влияе наистина ужасно на косата ми и в последно време се опитвам да го избягвам..

Поздрави
Ивс :)

Nastia said...

Благодаря! Радвам се, че ти харесва. :)

За съжаление, да, има Sodium Lauryl Sulfate.