Review: Wet'n'Wild Eyeshadow Palette // Comfort ZoneМоята любима палитра със сенки за очи от Wet'n'Wild. Цветовете са наситени и гладки. Всичките пасват идеално на моя цвят очи. Нося ги ежедневно и съм много доволна от тях. Те са продукт, който показва, че не е необходимо да струват скъпо, за да са качествени и добри.


Номерът на палитрата е E738- Comfort Zone. Съдържа 8 цвята, които са супер лесни за нанасяне. С добра пигментираност и трайност. С база за сенки издържат около 10 часа, без да избледнеят. Цветовете са перлени, топли и много приятни.


Опаковката не ми допада, защото капачето не е много здраво и най-вероятно по някое време може да се счупи. За разлика от сенките, опаковката  изглежда евтино и не ги обезопасява добре. Лесно може да се натрошат при невнимание. 


Друго, което не ми допадна е четчицата и апликаторът за нанасяне. Хубаво е, че ги има, но са твърде груби и за моите чувствителни очи не са много удачни. Затова ползвам други.

***

Все пак си остават любимите ми и най-често ползвани сенки. 
Ако успеете да ги откриете, препоръчвам да ги пробвате. Много са добри за цената си. В сайта на марката може да видите карта с местата, където се продават продукти на  Wet'n'Wild, също така може да се поръчва и онлайн.

Вие какво мислите за Wet'n'Wild?  Ползвате ли нещо от марката?
Ще се радвам да споделите в коментар! 


Желая ви приятен и успешен ден!

Поздрави, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

3 comments:

Теди К. said...

Следващия ми пост е планиран за това ревю :))
Страхотни са.

Vixi said...

Страхотни цветове, а и самите сенки изглеждат качествени и с наситени пигменти. Бях направила няколко опита да намеря тази палитра, но така и не успях. В магазините на Рефан не зареждат сериозно марката и се отказах да ги търся. Много ми харесаха последните два двата, меденото кафяво и сивкавия цвят, който е някак като "хамелеон".

S.M. said...

Ползвам ги и още как !
Имам две палитри-същата,която ти показваш, най-любимата ми и още една синя, която не ползвам толкова често :)