Review: MATRIX Heat Resist Hair Care


Здравейте, момичета!

Тъй като е зима и е студено, предполагам използвате по-често сешоар, за да изсушите косата си? А освен него, може би някои от вас прибягват и до пресата за коса и машата, за да я оформят в стилна прическа.
Лично аз ползвам и трите уреда. Но както всички знаем, за да имаме здрава и жизнена коса, трябва да я защитаваме от топлината им.
За мен, като човек, който постоянно употребява топлинните уреди за коса, е много важно да имам качествени и защитни продукти. Затова сега ще ви представя два ефективни продукта, които използвам за случая.


Matrix "Heat Resist" е първата серия цялостна грижа за косата, която предпазва  от топлина до 230С. Предназначена е за тези, които постоянно злоупотребяват с топлинните уреди за коса. Серията се състои от шампоан, балсам, оформящ гел и изглаждащ лосион.
Продуктите могат да бъдат открити в селектираните фризьорски салони.Лично аз използвам шампоана и изглаждащия лосион "Iron Tamer" от серията.  И двата продукта съдържат съставка, която обвива косъма със защитен филм и го подготвя за стайлинг с преса, маша или сешоар.


Шампоанът е в опаковка от 300 мл, която определено ще стигне за по-дълъг период от време, понеже е доста икономичен. Има млечнобял цвят. Разпенва се добре и измива хубаво косата. Не я пресушава, напротив усещането е за гладка, хидратирана, дори леко лигава, коса. Ухае на плодове, аз ги усещам като горски плодове. :))


След шампоана, на влажна коса, подсушена с кърпа, нанасям от изглаждащия лосион "Iron Tamer". Той е в много удобна опаковка от 100 мл, с помпа. Достатъчно е само да се натисне леко отгоре и изкарва без проблем от продукта. Той има млечно розов цвят, с малко по-течна консистенция е и невероятен плодов аромат. На мен, за коса до раменете, ми е достатъчно количество колкото лешник. Разпределям хубаво по цялата коса, без корените, само по дължините, сресвам, за да се разпредели навсякъде и преминавам към следващите стъпки на сушене със сешоар и оформяне с преса. 
Всъщност "Iron Tamer" перфектно изглажда косата и я предпазва от горещата преса. Намалява времето за сушене със сешоара, косата се разресва много по-лесно с него. А на финала, след пресата, имам идеално пригладена, лъскава, подредена и жизнена коса. Това е невероятен продукт! Горещо го препоръчвам на тези, които използват преса за коса. 
За мен този продукт много бързо стана номер 1 за термозащита. Бих го ползвала отново и отново...


***

А вие какво мислите за продуктите на Matrix? Ползвали ли сте нещо на марката? 
Ще се радвам да споделите мнението си в коментар! 


Желая ви успешна и ползотворна нова седмица!

Поздрави, Настя

* Продуктите са ми предоставени от Lóreal Professionnel за проба и ревю! Мнението си е лично мое! *

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

2 comments:

Anonymous said...

Какви парички струват?

Nastia said...

Цена по запитване във фризьорския салон.