Review: NYX LOVE IN FLORENCE EYE SHADOW PALETTE


Много се радвам, че NYX "стъпиха" на българския пазар и още повече, че продуктите могат да се пазаруват онлайн. Ето това е сайтът на марката. В него може да откриете всичко за грима- сенки за очи, моливи, червила, спирали, коректори, ружове и т.н.
Марката е професионална и наистина има много хубави и качествени продукти.
Също така може да посетите и тяхната Facebook страница.

снимка интернет


Вносителите на NYX за България- Лукс козметикс ЕООД, бяха много мили и ме изненадаха приятно с една от палитрите, сенки за очи, на марката. Това е една много красива кутийка, с още по-красиви цветове вътре. 
Много им благодаря за милия жест!


Наименованието ѝ е също толкова красиво, колкото и визията ѝ- "Love in Florence". В красива изчистена и стилна опаковка в черен цвят, с малка панделка, чрез която се отваря кутийката.
Съдържа 5 наситени цвята, в неутралната кафява гама, само единият е черно със златисти частици. Има и апликатор, удобен за ползване, направо чудесно.


Цветовете са перлени, с изключение на единия кафяв, който е матов и черният, който е с частици. Имат много добра пигментираност, трайни са и без основа за сенки. Издържат почти от сутрин до вечер, без да се събират в сгъвката на клепача и да се изтриват. 
Нанасят се лесно и се преливат също толкова лесно, с подходящата четка за целта.


На следващата снимка може да се види колко пигментирани са и как изглеждат цветовете на дневна светлина.За мен това се оказа идеалната палитра и за ежедневен грим, и за вечерен.
Моята оценка е: 5/5

Цена: 19,95 лв.

А вие ползвали ли сте нещо на NYX? Имате ли си любим продукт на марката?
Ще се радвам да споделите в коментар!


Желая ви приятна вечер!

Поздрави, Настя


* Продуктът  ми е предоставен от Лукс козметикс ЕООД за проба и ревю! Мнението си е лично мое! *

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Rumyana Petrova said...

О,цветовете са много красиви,както и самата опаковка <3