Review: Oriflame The ONE illuskin foundationOriflame The ONE illuskin foundation

Озаряващ фон дьо тен

  • Лека текстура с комплекс HaloLight, който кара кожата да засияе и прикрива несъвършенствата
  • Формула без мазнини за матиращ ефект
  • SPF 20

Продуктът се предлага в шест различни нюанса, които да подхождат на всеки тип кожа.
Въвеждаща цена: 9,90 лв. (текущия каталог 5)
Редовна цена: 17,90 лв.

Моето мнение за продукта:
Опаковка:
Стъклено шишенце с помпа, удобна за ползване, с две изпомпвания излиза точното количество продукт, необходим за покриване на цялото лице. Затваря се плътно и няма опасност да се разтече в дамската чанта или несесер.

Текстура:
Лека и ефирна, не се усеща изобщо върху кожата. Нито много плътна, нито много течна. Хубавото е, че не е мазна, хидратира, леко матира и озарява. Слива се перфектно с тена на кожата.

Покривност:
За мен е слаба, защото не мога да се похваля с безупречна кожа на лицето, но успява леко да изравни тена на кожата ми. Ако се нанесе на по-плътен слой прикрива някое и друго малко несъвършенство...

Трайност:
Много добра и това, което най-много ми допадна при него е, че не се получава кофти оксидиране в края на деня, както при повечето фон дьо тени.


"Oriflame The ONE illuskin foundation"  е изключително подходящ за топлото време, заради това, че е лек, немазен и леко матиращ. 
Моята кожа е смесена- суха на бузите и мазна в Т-зоната, поради тази причина трудно си намирам подходящ фон дьо тен, но този ми пасна перфектно. Само ми се искаше да е една идея по-покривен. 

Това е вторият ми любим продукт от серията The ONE, след спиралата "Volume Blast Mascara". В тази публикация може да прочетете повече за нея, ако все още не сте.


* Продуктът  ми е предоставен за проба и ревю! Мнението си е лично мое! *Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Michaella said...

Страхотнo review! Мини през блога ми, ако искаш да участваш в бюти giveaway-я ми :)
http://quitealooker.blogspot.com/