Haircare with Lóreal Absolut Repair LipidiumНапоследък все ме питат как се грижа за косата си, че изглежда толкова добре. Ами...отговорът е един...професионална козметика. Благодарение на нея мога да се похваля със здрава и лъскава коса, предвид всичкия тормоз, на който я подлагам- боядисване, кичури, омбре, термична обработка и т.н. Както знаете и от предни мои публикации, обичам да експериментирам с нея. :)Обновената серия на Lóreal Absolut Repair с добавен Lipidium се грижи да възстанови, подсили и възвърне блясъка, дори на най-сухата и изтощена коса.


Lipidium е комплекс от:
- млечна киселина, която помага да се реконструира кортекса на косъма
- фитокератин, който запълва клетъчното пространство
- серамиди,които изграждат структурата на косъма
- липиди, които формират защитна бариера


След месец ползване мога да споделя и моите впечатления от серията.Първо измивам с шампоана, от който ми е нужно съвсем малко количество за коса дълга до раменете. Прави достатъчно пяна, измива добре, като след него чувствам косата си наистина чиста, мека и леко хлъзгава. Няма скърцащ ефект и не пресушава. Ухае приятно, но не натрапчиво.Продължавам с маската, след като подсуша леко косата с кърпа, нанасям количество малко по-голямо от лешник по дължините, като внимавам да не нанасям в корените.
Консистенцията е доста гъста и се разпределя много лесно върху косата. Ароматът ѝ е същият като на шампоана (цялата серия мирише еднакво и много приятно).
Държа я около 10 мин. и изплаквам обилно с вода. Косата ми е изключително мека, плътна и лъскава след това. Чувствам я здрава и подхранена. Лесно се разресва и ухае добре.


Преди да продължа със сушенето нанасям много малко количество от двойния серум, от серията, по връхчетата ѝ. Той се грижи да заглади и подхрани косъма, като го предпази от термичната обработка.
За мен наистина този продукт е номер 1. Страхотно откритие!

***

В заключение мога да кажа само едно, доволна съм, защото именно тези продукти заздравиха, подхраниха и възвърнаха здравия вид на моята косата!Държа да отбележа, че тази серия е само за много изтощени  и третирани коси
Не гарантирам подобен отличен резултат при други видове коса! 
Серията може да се окаже доста тежка!

Ако косата ви наистина се нуждае от по-специална грижа, изпробвайте серията на 
Lóreal Absolut Repair LipidiumМисля, че ще останете доволни също като мен. :)

Дано съм била поне малко полезна с тази си публикация!
До скоро! Очаквайте следващата ми публикация свързана с красотата и козметиката! :)хохо, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Maria Ivanova said...

L'orea l си е L'oreal. Много харесвам марката :)