"SOS"...Care
Здравейте, момичета!

В днешната си публикация реших да споделя с вас моите любими продукти или моята "SOS" грижа за устните, ръцете, ноктите, тялото и косата.
Това са моите бюти помощници, които ме спасяват от определени проблеми.


Започвам с най-любимия си балсам за устни- Nivea SOS Lip Care. Именно той спасява моите устни в студеното време от напукване и нацепване. Има приятен леко охлаждащ ефект, овлажнява много добре и изобщо не е лепкав. За мен консистенцията му е като на по-течен вазелин. :) Единствено не ми допада ароматът му, защото ми е малко лекарствен. 
Нося го винаги с мен, през цялата зима.


Продължавам с други два продукта и те са: кремът за ръце на Biofresh Yoghurt of Bulgariа  и заздравителят за нокти на Eveline 8 in 1.

Кремчето е с много приятна лека консистенция- не е лепкава и мазна. Попива почти веднага, като оставя кожата на ръцете мека и хидратирана. Има много хубав и ненатрапчив аромат, който се задържа достатъчно дълго. Цената му също е доста изгодна, аз го купих за около 1, 90 лв от парфюмерия Ивис

Заздравителят за нокти на Евелин е продуктът, който спаси ноктите ми от цепене, белене и им придаде някак си много хубав блясък. Ползва се в продължение на 4-ри дни, като всеки ден се нанася по един слой, след това се трие и така може да повторите процедурата, докато не усетите ефекта от него. :) Цената му е много добра около 4 лв (аз го купих за толкова).


Последните два продукта, които ще ви покажа са за косата и тялото. Единият е шампоанът на Mane 'n Tail Deep Moisturizing, а вторият е Nivea Nourishing Body Milk.

Шампоанът е известен предполагам на повечето от вас, той е за по-бърз растеж на косата. Не се намира в България и трябва да се поръчва по интернет. 
Именно този шампоан помогна косата ми да израсте с почти 2 см за около месец. Наистина е много добър! Ухае приятно леко, прави доста пяна и измива добре. Косата ми след употребата му е наистина много лъскава, мека, хидратирана и заздравена. 
За мен този шампоан е номер 1. Ще го ползвам отново и отново... :))
Препоръчвам го с две ръце!

Последният продукт е подхранващото мляко за тяло на Nivea. Да уточня, ходя на солариум и може да си представите, колко суха е кожата на тялото ми. Затова си намерих помощник за този проблем и мога вече да се похваля с гладка, подхранена и мека кожа. Минусите са му, че попива много бавно и е по-мазничко, но действието е чудесно и не бих го заменила.
Имам и други лосиони за тяло, но този ми е задължителен, особено след баня.


***
Е, това са моите незаменими продукти. Засега не съм им открила достойни заместители.

А вие ползвали ли сте някои от тях? Кои са вашите "SOS" козметични помощници?
Ще се радвам да споделите в коментар под публикацията!хохо, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

7 comments:

Maria Ivanova said...

Кремът за ръце и на мен ми е любимец :)) Чудесна идея за публикация. Може да направя подобна :))

Kalina Eneva said...

Страшно готина идея и пост! А този шампоан на Mane 'n Tail Deep Moisturizing определено е нещо, което трябва да опитам :))

sonriealmundo said...

Много готина публикация! Присъединявам се към положителните мнения за заздравителя! И моите нокти той ги спаси. А този балсам на Nivea никъде не съм го виждала, искам и аз. Все още не съм намерила нещо, което да се справи със напуканите ми устни.. :(

Nastia said...

Благодаря, момичета! Радвам се, че ви харесва! :)

Балсамът за устни го купих от ДМ. :)

subham rai said...

Looks like amazing products & would you like to follow each other on GFC, Google+
& Bloglovin? Lemme know & lets keep in touch! :*)X
http://subhamrai.blogspot.in/

Anonymous said...

Може ли да кажеш от кой сайт си поръчваш шампоана на Mane 'n Tail Deep Moisturizing? Благодаря :)

Nastia said...

Моят го поръчах от ebay. Но ги има и в iherb. :)