DM Beauty Academy 2015 Box
Чухте ли вече за новата кампания на DM, която стартира на 16.04 и продължава до 26.04. Цели 10 дни на страхотни промоции, на определени марки декоративна козметика. 10 дни, в които можете да се възползвате от безплатните грим-сесии в по-големите градове, в магазините DM.  Тук може да видите датите и градовете, в които се състоят. 

Също така може да се възползвате от 25 % отстъпка на определени продукти, на марките, които участват в кампанията Beauty Academy. Разгледайте каталога с продукти тук.А най-хубавото е, че има Facebook игра за лице на DM с голяма награда за победителката шопинг уикенд за двама в Милано, а останалите 50 подгласнички ще спечелят кутия с подбрани продукти декоративна козметика на топ марки.


DM ме зарадваха много като ме удостоиха с честта да притежавам една от кутиите и трябва да ви кажа, че са страхотни. Продуктите, които се крият вътре наистина са най-новото, което е на пазара и се рекламира. 


В момента ги тествам и по-късно ще видите постове в блога  с моето мнение за всеки един от тях. А до тогава...посетете вашия ДМ магазин и се възползвайте от чудесните промоции.

Разкрийте красотата си!Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

No comments: