Kerastase Chronologiste HaircareНе можем да сравним масовата козметика за коса, която купуваме от супермаркетите и парфюмериите с професионалната грижа, която обикновено се предлага и е предназначена за продажба само във фризьорските салони. Това е мое мнение и някой може да не е съгласен с него.

Марки като Kerastase са насочени точно в лечението, не само в грижата за косата. Доказват го и с всяка нова серия, която пуснат на пазара.

Серията Chronologiste е с ревитализиращ ефект, който е подходящ за всички типове коса. Шампоанът и маската е препоръчително да се използват само веднъж седмично. Дълбоко подхранват и съживяват сухите и изтощени коси. Заглаждат и запълват порьозните участъци, като оставят косата копринено мека, гладка и лъскава. Интензивно хидратират и предотвратяват дразненето на скалпа. Не утежняват, напротив косата е лека и ефирна. Освен за косъма се грижат и за кожата на скалпа.


Резултати: Харесвам тези продукти. Косата ми след дългата им употреба е видимо по-здрава и  лъскава. Наистина освен, че се грижат  и лекуват (аз съм човек, който доста третира косата си). Допълвам, че имат страхотен и силен аромат, който се запазва дълго след употребата им.

Цената на продуктите е доста висока, но предвид, че ги ползвам по веднъж в седмицата и шампоанът прави доста пяна, а маската е доста гъста като консистенция, мога да кажа, че си я заслужават.
За пример само шампоанът струва около 40 лв. в онлайн магазините за проф. козметика.

Дали бих ги купила отново?
Ако имам финансовата възможност, бих- да. Обичам косата си и не пестя, когато имам възможност, за грижата ѝ.


Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

3 comments:

Berrys Place said...

Радвам се, че се върнаааа <3 Липсваха ми твоите публикации :*

Nastia said...

Благодаря ти, Мери! И аз се радвам! :)

Nickey M said...

От известно време заглеждам различни серии на марката. Тези изглеждат много обещаващо. :)