Zoella Beauty Tutti Fruity Kissy Missy Lip Balm


В последната си поръчка от feelunique.com се сдобих с този балсам за устни, от марката на известната блогърка Zoella, която съвсем логично е кръстена на нея и се казва- Zoella Beauty.
В сайта имаше промоция, ако купиш 3 продукта от нейната марка, получаваш единия подарък. Нямаше как да не се възползвам, защото отдавна ми бяха интересни.
И това балсамче ми излезе подарък...


Опаковката е малка, сладка, кръгла кутийка на винт, в разфасовка от 5 гр.  Количество, което мисля за балсам за устни е напълно достатъчно. 
Името на продукта е Kissy Missy lip balm- звучи сладко и примамливо.
Цветът на балсама- в кутийката е по-розовеещ, на устните стои повече люляков (по-лилавеещ). Ароматът е плодов, с фин цветен воал, леко сладникав. Балсамът е обогатен с акай бери и боровинки.
Консистенцията е леко мазна, нанесен върху устните ги омекотява и хидратира доста добре. Ароматът се усеща, а цветът е доста плътен като за балсам за устни. 
Харесва ми това, че придава цвят също като червило, но всъщност е балсам за устни.


Единственото нещо, което не ми допада е, че трябва да се бърка с пръсти в кутийката. Затова реших да ползвам четка за червило, за да е по-хигиенично. 
Но като цяло бързо стана любим мой продукт за устните и го ползвам ежедневно, дори го нося в дамската си чанта.
Харесва ми, не съжалявам, че го поръчах!

Може да го откриете в сайта feelunique.com.


А какви са другите два продукта, които поръчах, съвсем скоро ще има публикация и за тях. :)


хохо, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

No comments: