Maybelline Lash Sensational MascaraMaybelline Lash Sensational е спиралата, за която чух и прочетох толкова суперлативи, че нямаше как да не си купя. Освен това този месец и спиралите на Maybelline са на промоционална цена от 9,99 лв.

Заради промоцията явно, обаче намирането ѝ се оказа голямо предизвикателство. На стелажите на марката почти във всички магазини липсваше точно тази спирала. С упоритост успях да се сдобия с нея...Йее!


И така...Maybelline Lash Sensational обхваща всички косъмчета и ги уплътнява като достига и най-късите. Иновативната течна формула е обогатена с восък и черни пигменти, които придават на погледа драматичност и наситено черен цвят. Специалната ѝ извита четка е с 6 реда силиконови влакна с различна дължина. 


Какво е моето мнение за спиралата Maybelline Lash Sensational?


  • Четката- силиконова, което лично мен ме печели. Винаги ми е било по-лесно да боравя с такъв тип четки. Сравнително малка, което за мен предполага по-малко цапане... И извита, което прави нанасянето на спиралата още по-лесно.
  • Тушът- наситено черен- за моите светли мигли това е от голямо значение. Не е много течен, с умерена консистенция. 
  • Ефектът- на моите мигли тази спирала придава много обем. С 3-4 нанасяние и постигам любимия ми "драма ефект". С едно 1-2 нанасяние нещата изглеждат по-ежедневно. Оказа се също, че само Maybelline Lash Sensational може да задържи извиването на миглите ми през целия ден. Единствено с нея с едно минаване на четката миглите ми са идеално подредени, без слепване и наслагване на излишен туш, няма го гадния ефект на "паяшки крачета".
  • Почистването- лесно, лично аз нямам проблем с отстраняването на тази спирала. Някои момичета се оплакват с трудното ѝ сваляне, но не и аз. Достатъчно е да изплакна очите си с по-топла вода, минавам с мицеларен разтвор и готово.
Да си призная доста се бях изнервила в издирването на тази спирала, но може би това, че е толкова неоткриваема засили още повече интереса ми към нея и ме накара да я открия на всяка цена. Сега когато я имам мога да кажа с ръка на сърцето, че тя е моят фаворит и няма да спра да я ползвам и купувам! 
Прилагам снимки, на които ще видите как изглежда на моите мигли с 2 нанасяния.

За мен това е най-добрата спирала, която съм ползвала от дълго време насам. Искам да вметна, че аз съм маниак на тема спирали, това е гримът, без който не оставам. Имам около 10. Но тази спирала ме кара да хвърля в кошчето всички други...

Какво е вашето мнение за нея? 
Ще се радвам да споделите, ако я ползвате или сте я ползвали!


хохо, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Дамски парфюми said...

Спиралата е изключително добра. Придава страхотен обем на миглите.