Ароматно вкъщи с Refan Home Perfume Water LilyАроматното присъствие на Рефан се усеща навсякъде вкъщи!
Refan Home Perfume или изключителна свежест и аромат за дома.
Създава една много приятна и релаксираща атмосфера с невероятния си мирис на зеленина.

Ароматът е от най-новата серия на Рефан "Water Lily". С неотразим мирис от водни, цветисти и зелени нотки. Парфюмът е с ратанови пръчици, които се потапят в шишенце с есенцията. Досега точно към този вид ароматизатори бях скептично настроена, защото тези, които съм купувала не са имали никакъв ефект! 

Останах приятно изненадана, че с този парфюм/ароматизатор не е така. Не е нужно да си до него, за да усетиш приятния му мирис. Уханието му се разнася из цялата стая. Наистина мирише доста силно, но не натрапчиво, а много приятно и отпускащо. 


В комплекта има шише с ароматната есенция, 5 броя ратанови пръчици и пластмасов декоративен конус, в който да поставите парфюма с пръчиците. Сглобяването става много лесно.
Периодично пръчиците се изваждат от течността и се обръщат от срещуположната им страна, за да се поднови интензивността на мириса.


Продукта може да откриете в онлайн магазина на Рефан или в магазините им. 
Ако обичате да ви е ароматно вкъщи или мириса на водна лилия, не се колебайте да пробвате Refan Home Perfume "Water Lily"!
Препоръчвам го с две ръце, защото е уникален, заради силното си присъствие, чувството за свежест и приятното, и отпускащо настроение, което създава в дома.

А вие пробвали ли сте парфюмите за дома на Рефан?
Какво мислите за тях?
Ще се радвам да споделите в коментар, под публикацията!


хохо, Настя

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

1 comment:

Teti H. said...

Изглежда много готино! Бих пробвала.