H&M е вече в Русе!


Чакането свърши! Най-после и в моя град!
На 12 март, в събота, H&M отвори вратите на най-новата си локация- в град Русе, в MallRousse. Разположеният на 2 етажа и общо 2 000 кв. м магазин предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство на най-добра цена. H&M отпразнува старта с мини концерт на младата изпълнителка Дивна и със специални изненади за своите клиенти.

Повече от 600 души се наредиха пред магазина часове преди откриването. Точно в 11 ч. Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър, Дивна и Люба Кожухарова, управител на магазина, прерязаха червената лента и приветстваха най-нетърпеливите фенове на модата в новата фешън дестинация на Русе.


Магазинът на H&M в MallRousse ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Sport. Ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 21:30 ч. Клиентите в Русе ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране на стари дрехи. За всяко торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и по-устойчиви материи.
Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

No comments: