My Favourite Make Up PaletteЗдравейте, момичета!

Включих се в програмата на Parfimo. bg за блогъри и от сайта бяха така любезни да ми предоставят възможността да си избера един продукт, който да ми изпратят напълно безплатно, за да го тествам и да изкажа личното си мнение за него.

В сайта може да откриете разнообразни продукти и марки като дамски парфюми, бяла и декоративна козметика. Мен лично ме впечатли, че има козметика като Clinique, Lancome, Biotherm, Chanel, Estee Lauder, а има и медицинска като Bioderma, Eucerine и La Roche-Posay и много други масови марки. Общо взето има козметика за всеки вкус и джоб. Цените според мен са много добри и достъпни. Обслужването в сайта също е отлично.Аз избрах декоративна палитра-Makeup Trading Schmink Set Flower с 80 цвята, от които 64 цвята сенки за очи, 4- ружа, 4- пудра и 8 нюанса червило за устни. Освен това палитрата си има голямо и хубаво огледало (от вътрешната страна на капака), тампонче за пудрата, малки четчици за сенките, ружа и червилата.Честно да си призная отдавна мечтая за такова нещо, но все не си купувах и аз не знам защо. Не е заради цена, просто все не стигах до това, в иначе дългия ми списък от желани продукти. 
Между другото цената на тази палитра е много добра. В сайта може да я закупите на цена от 27 лева, което за такъв тип палитра си е направо оферта. 
И след като говоря за цената, трябва да спомена и за качеството, защото ще си помислите, че щом е на такава евтина цена значи е с ниско качество. Не бих казала!


Цветовете са доста наситени, лесно се нанасят и преливат. За сенките мога да кажа, че с база издържат цял ден, без- около 3-4 часа. Ружовете също са много пигментирани, но нанесени внимателно могат да стоят много естествено, защото са хубави нюанси. За червилата лично аз използвам моя четка, която имам, защото с тази малката, която е в кутията е просто невъзможно да се нанесе както трябва. За тяхната трайност няма какво да говоря както на повечето червила, изчезва си след около 1-2 часа. Пудрите са две по-светли и две бронзиращи, стават идеално за контуриране на лицето, но отново трябва да сте много внимателни, защото са много наситени и покривни.
Като цяло съм си доволна от нещата и не съжалявам, че си избрах тази кутия. Радвам се, че я притежавам и смятам, че ако не сте много капризни и не държите на професионални гримове, тази палитра ще е много добра за вас. 

Марката ѝ е немска, макар че на кутията пише, че е произведена в Китай. 
Може да разгледате и други такива декоративни комплекти и кутии в сайта на ParfImo.bg
 
Надявам се да съм била полезна, макар и малко, и да съм ви помогнала в откриването на нещо ново и интересно в света на козметиката!
Хубав ден!


хохо, Настя!

Nastia

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

No comments: